Tehnologie

Investiţia în oameni este completată îndeaproape cu investiţii în utilaje specifice industriei tipografice cu tehnologie nouă, performantă si de mare productivitate.

Tipografia Arta a implementat cu succes mai multe proiecte de investiţii : în anii 2003, 2006, 2007, 2009 si 2010. Lucrurile nu se vor opri aici. Deja avem în pregătire alte proiecte noi.

Deţinem doua maşini de tipar Heidelberg si o masină de tipar offset Manroland. Din anul 2007 tipărim pe masina de tipar offset Heidelberg Speedmaster în 4 grupuri, iar din 2009 tipărim si pe masina de tipar offset Manroland in 4 grupuri până la format maxim de 52 x 74 cm. Cea de-a treia maşină de tipar realizează poleirea cu folie metalizata colorată (HOTFOIL sau HOTSTAMPING) . Pentru tiparul digital folosim echipament Konica Minolta.

Bineînţeles, deţinem toate celelalte utilaje necesare unei tipografii performante : echipament CTP (computer to plate) Kodak de ultimă generatie, 2 ghilotine hidraulice programabile, echipament de faltuit nou, utilaj pentru reviste – de adunat si capsat online, utilaj de brosat, masină de infoliat la cald, utilaj de ştanţat tun, echipamente de biguit, perforat, îndosariat, rotunjit colţuri, capsat, găurit şi decupat, etc.

Nu în ultimul rand deţinem experienţa si know-how necesar pentru exploatarea la maxim a capacităţilor tehnice ale Tipografiei Arta.

Toate acestea duc invariabil la acelasi rezultat: produse tiparite la calitate si standarde europene.