Despre noi

Tipografie Cluj

Noi suntem Arta. TipoArta.

Nu ne-am ales numele la întâmplare. Nici nu ne credem „artiști”, dar credem că undeva, pe parcursul procesului de transformare al unei coli albe de hârtie prin mâinile oamenilor din Tipografia Arta intervine şi un pic de artă, de meştesug adevărat.

Suntem foarte mândri de felul în care știm să dăm viață unor simple coli de hârtie. Miile de puncte de raster, perfect imprimate iau forme uimitoare.

Noi credem că ceea ce facem noi nu e producție, ci e artă pură, dar cu productivitate industrială.

Suntem la a doua generație de tipografi în familia Câmpean. Petrică cu peste 40 de ani în tipografie – unul din ultimii profesioniști adevărați, și Adrian fondatorul Tipografiei Arta. A treia generație – acum reprezentată de un „ucenic” de doar 8 ani, promite să ne-o ia pe urme.

Cu toții suntem dedicați calității. Facem totul pentru a ne respecta fiecare partener, fiecare comandă, la timp și la standardul de calitate pentru care suntem recunoscuți.

Tipografia Arta s-a născut în 2003 la Cluj Napoca, cu 5 angajați și o mașină de tipar Heidelberg Sormz în 2 culori.

De atunci am crescut și ne-am dezvoltat în mod constant. Am implementat cu succes 3 proiecte de investiții, din care două cu fonduri parțial nerambursabile. Acestea ne-au permis să deținem și amenajăm propriul spațiu de producție și să ne utilăm cu utilaje de ultimă generație : de prepress, tipar offset și digital și diverse utilaje de finisare.

Unul din obiectivele noastre este de a completa în mod fericit atuurile unei afaceri de familie (dedicație, know-how, coeziune, colectiv unit, flexibilitate, continuitate şi adaptabilitate) cu cerinţele atingerii unui înalt grad de profesionalism pretins de domeniul nostru de activitate foarte concurenţial.

De la un număr de 5 angajaţi iniţial, am crescut la 25 de angajaţi.

Cifra de afaceri a crescut în mod constant, în paralel cu creșterea numărului de comenzi și nu în ultimul rând cu creșterea exporturilor în țări ca Italia, Franța, Elveția, Germania, Olanda, Danemarca, SUA, etc.

Am majorat capitalul social până la suma de 162.800 lei şi am reinvestit toate rezultatele obţinute în toţi aceşti ani.

Scopul nostru este de a stabili etalonul pe piaţa românească a tipografiilor de mărime medie, atât în ce priveşte calitatea cît şi a relaţiilor umane – cu clienţii şi angajaţii proprii.

Suntem pe drumul cel bun !